• Bibs Baby absorberende driehoekige sjaal, mousseline halsdoek baby met verstelbare drukknop, zachte kwijlende slabbetjes voor jongens en meisjes, unisex, 8 stuks (oceaan) - Merkloos

Bibs Baby absorberende driehoekige sjaal, mousseline halsdoek baby met verstelbare drukknop, zachte kwijlende slabbetjes voor jongens en meisjes, unisex, 8 stuks (oceaan)

Merkloos

Super zacht en 100% biologisch katoen: de slabbetjes zijn gemaakt van ultrazacht premium katoen. Geen fluorescerend middel. Huidvriendelijk voor baby's. Wasmachinebestendig. Hoog absorptievermogen en 4 lagen: vierkante slabbetjes met een dubbellaags ontwerp zorgen voor een hoger absorptievermogen dan slabbetje van andere merken en beschermen je kwijnderende, tandende baby perfect vooral dribbelen en spuugen, die zijn kleding doorweekt Gemakkelijk te reinigen en sneldrogend. 3 maten instelbare drukknopen: de slabbetjes voor baby's van 0 tot 36 maanden zijn zo gemaakt dat ze met vier drukknopen verstelbaar zijn, die geschikt zijn voor baby's van 0 tot 36 maanden, zodat nieuwe ouders niet meer slabbetjes hoeven te kopen. (meer dan 29 x 29 cm/11,5 x 11,5 inch) 8 stuks & multifunctionele slabbetjes: deze zachte mosseline babybandana drol slabbetjes kunnen als slabbetje voor baby's, babyvoeding en babysjaal worden gebruikt. Perfect verpakt als babydouchecadeau: de slabbetjes in natuurlijke kleur is perfect voor baby's, jongens en meisjes, de coördinatie van de kleding vergemakkelijken en de outfit van je baby leuker maken. Deze slabbetjesset wordt geleverd met een schattig bedrukte geschenkdoos die goed geschikt is als cadeau voor nieuwe ouders.

  • Ean/ISBN: 8998339917217
  • Review:
€57 bij bol.com