• Scrubzout Rainbow - 300 gram - set van 10 verschillende geuren - Rozen, Vanille, Amandel, Eucalyptus, Lavendel, Opium, Appel-Kaneel, Fruity Melon, Hamam en Zen Moment - Hydraterende Lichaamsscrub - Claudius Cosmetics B.V.

Scrubzout Rainbow - 300 gram - set van 10 verschillende geuren - Rozen, Vanille, Amandel, Eucalyptus, Lavendel, Opium, Appel-Kaneel, Fruity Melon, Hamam en Zen Moment - Hydraterende Lichaamsscrub

Claudius Cosmetics B.V.

Claudius Scrubzout is een heerlijke fijnkorrelige scrubzout heeft een kalmerende werking. Het verjongt de huid en stimuleert de doorbloeding met een zachte en soepele huid als resultaat. Claudius scrubzout verwijdert dode huidcellen en is door de fijne structuur ook geschikt voor de gevoelige huid. Van links naar rechts Rozen voor pure ontspanning Vanille voor de zoete touch Amandel met een zoete, warme geur Eucalyptus voor een verkwikkend gevoel Lavendel voor de ontspannende geur en werking Opium voor een kruidige afwisseling Appel-Kaneel met de warme geur van appel en kaneel Fruity Melon voor een fruitige afwisseling Hamam voor een moment van rust Zen Moment voor een moment van Zen Het etiket is te vinden aan de onderzijde van de potjes volgens de Europese Wetgeving.

  • Ean/ISBN: 7434238281260
  • Review:
€32.75 bij bol.com