• Beamerlamp geschikt voor de HUSTEM SRP-4070 beamer, lamp code DT00771. Bevat originele NSH lamp, prestaties gelijk aan origineel. - QualityLamp

Beamerlamp geschikt voor de HUSTEM SRP-4070 beamer, lamp code DT00771. Bevat originele NSH lamp, prestaties gelijk aan origineel.

QualityLamp

Beamerlamp voorzien van originele NSH lamp inclusief nieuwe behuizing geschikt voor de HUSTEM SRP-4070 beamer, fabrikant lamp code DT00771. Prestaties gelijk aan origineel! Specificaties: Geschikt voor : HUSTEM SRP-4070 Lamp code : DT00771 Lamp wattage : 285W Lamp type : origineel NSH Lamp levensduur : gelijk aan origineel (doorgaans 2000+ uur) Garantie : 4 maanden Deze QualityLamp beamerlamp is altijd samengesteld uit een originele lamp van Philips, Osram, Ushio of Phoenix, een hoogwaardige behuizing en een neutrale verpakking. Door het gebruik van een originele lamp zijn prestaties gegarandeerd! Veelgestelde vragen: Is dit een originele lamp? Vrijwel geen enkele projectorfabrikant produceert zijn eigen lampen. Zij gebruiken allemaal lampen van Philips (UHP), Osram (P-VIP), Ushio (NSH(A)) of Phoenix (SHP) en in onze QualityLamp beamerlampen gebruiken wij precies dezelfde originele lampen. Hoe moet ik de projector lamp vervangen? Een projector lamp is een verbruiksartikel en zal uiteindelijk vervangen moeten worden. De procedure wordt daarom vrijwel altijd beschreven in de handleiding van de projector en is vergelijkbaar met het vervangen van een inktpatroon in een printer. Bent u de handleiding van uw projector kwijt dan kunt u deze downloaden via de website van de fabrikant. Ik zie witte en/of zwarte pixels in het geprojecteerde beeld, is de lamp defect? Kort antwoord; nee! Deze witte en/of zwarte pixels worden veroorzaakt door een defect aan de DMD chip in de projector. Een nieuwe lamp zal dit probleem niet oplossen. Mijn beamer doet het niet met de nieuwe lamp, wat is er aan de hand? Controleer of het klepje waarachter de lamp zit goed is gesloten. Wanneer deze openstaat zal de beamer niet opstarten. Controleer of de lamp urenteller is gereset. Wanneer de melding verschijnt dat de lamp vervangen dient te worden terwijl er wel een nieuwe lamp in de beamer zit dan moet deze teller gereset worden. Deze procedure wordt ook weer beschreven in de handleiding van de beamer. Wanneer u er niet uitkomt neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

  • Ean/ISBN: 0657768858178
  • Review:
€216.95 bij bol.com