• Chromium Active, 200 μg, 60 tablets, het product is bedoeld als aanvulling op de dagelijkse inname van chroom, vooral voor mensen die veel snoep eten, afvallen en voor mensen met overgewicht en obesitas. - Olimp Labs

Chromium Active, 200 μg, 60 tablets, het product is bedoeld als aanvulling op de dagelijkse inname van chroom, vooral voor mensen die veel snoep eten, afvallen en voor mensen met overgewicht en obesitas.

Olimp Labs

Chromium Activ 200 µg is een voedingssupplement dat hoogwaardig chroom levert – maar liefst 200 µg jons in 1 tablet. Chroom is een element dat betrokken is bij het juiste metabolisme van macronutriënten en het beïnvloedt de activiteit van de enzymen die het metabolisme van suikers en vetten reguleren. Het helpt ook om het juiste glucosegehalte in het bloed te behouden. Het product is bedoeld als aanvulling op de dagelijkse inname van chroom, vooral voor mensen die veel snoep eten, afvallen en voor mensen met overgewicht en obesitas. De wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat: constant suikergehalte in het bloed is een belangrijke factor die insulinesecretie voorkomt – insuline is een hormoon dat de afzetting van vetweefsel versterkt het juiste suikergehalte in de blook voorkomt een plotselinge hongeraanval, wat helpt om het juiste lichaamsgewicht te behouden Doel: Het product is bedoeld als aanvulling op de dagelijkse inname van chroom, vooral voor mensen die veel snoep eten, afvallen en voor mensen met overgewicht en obesitas.

  • Ean/ISBN: 5901330041037
  • Review:
€10.99 bij bol.com