• Tuinposter Abu Dhabi illustratie - Illustratie van een putdeksel uit Abu Dhabi in het zwart-wit tuinposter 160x80 cm - Tuindoek/Buitencanvas/Schilderijen voor buiten (tuin decoratie) - GreatGardenPosters

Tuinposter Abu Dhabi illustratie - Illustratie van een putdeksel uit Abu Dhabi in het zwart-wit tuinposter 160x80 cm - Tuindoek/Buitencanvas/Schilderijen voor buiten (tuin decoratie)

GreatGardenPosters

Deze indrukwekkende illustratie laat een mooi beeld zien van een putdeksel uit Abu Dhabi. De weergave is erg rustgevend en statisch. Productkenmerken Tuinposters in verschillende formaten verkrijgbaar van klein (40x60 cm) tot XL (180x120 cm) 98.9% van de klanten is positief over GreatGardenPosters! Extra stevige ringen voor eenvoudige bevestiging Posters voor buiten die in een handomdraai je tuin, schutting of balkon opfleuren Fotoprint op Tuinposter Tuinposters, ook wel tuindoek genoemd, zijn posters die specifiek geschikt zijn om buiten op te hangen. Dit tuindoek kan daarom tegen een stootje. Voor deze buitenposter is bisonyl zeil gebruikt. Dit zeil is een gecoat zeildoek met een fraaie afwerking. De tuinposter is UV-bestendig, waardoor deze niet verkleurt in de zon. In het doek zijn meerdere ringen geplaatst waardoor je het gemakkelijk op kan hangen! Het doek kan uitstekend tegen de verschillende weersinvloeden en blijft minstens 3 jaar goed. Over GreatGardenPosters GreatGardenPosters is gespecialiseerd in het bedrukken van tuinposters- en doeken. In ons assortiment vind je duizenden diverse tuinposters die door de hoge printkwaliteit jarenlang meegaan. Naast rechthoekige tuinposters bieden we ook ronde tuindoeken aan. Type in de zoekbalk GreatGardenPosters + het onderwerp, en de kans is groot dat u het ontwerp vindt dat u zoekt!

  • Ean/ISBN: 7448035738759
  • Review:
koop bij bol.com