• Pattex Special Leerlijm 30g | Leerlijm voor fexibel hechtende ondergronden | Transparante Lijm voor Leer tassen, schoenen en diverse reparaties | Reparatie leerlijm voor stijlvol gebruik. - Pattex

Pattex Special Leerlijm 30g | Leerlijm voor fexibel hechtende ondergronden | Transparante Lijm voor Leer tassen, schoenen en diverse reparaties | Reparatie leerlijm voor stijlvol gebruik.

Pattex

Pattex Special Leder: Flexibele, Slijtvaste Lijm voor Leder en Kunstleder Met zijn unieke formule is Pattex Special Leder de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare lijmervaring. Of je nu leder wilt verlijmen met kunstleder of andere materialen, deze speciale lijm staat garant voor een sterke en duurzame hechting. Zijn flexibiliteit maakt het ideaal voor toepassingen waar beweging een rol speelt, terwijl de transparante droging een naadloze afwerking mogelijk maakt. De gebruiksaanwijzing is eenvoudig te volgen en biedt stapsgewijze instructies voor een optimale verlijming. Door de vlakken grondig voor te bereiden en de lijm gelijkmatig aan te brengen, bereik je moeiteloos professionele resultaten. Dankzij de lange open tijd heb je voldoende tijd om de delen nauwkeurig samen te voegen voordat de lijm volledig uithardt. Met Pattex Special Leder ben je verzekerd van een hoogwaardige lijmervaring die aan al je verwachtingen voldoet. Eigenschappen Speciaal geformuleerd voor leder en kunstleder, geschikt voor gebruik in combinatie met andere materialen. Flexibel, waardoor het perfect is voor toepassingen waar beweging vereist is. Transparant drogen voor een naadloze afwerking. Uitzonderlijke slijtvastheid voor langdurige prestaties. Gebruiksaanwijzing Zorg ervoor dat de oppervlakken die je wilt verlijmen schoon, droog, stofvrij en ontvet zijn. Ontvet bij voorkeur met wasbenzine voor een optimale hechting. Breng de lijm gelijkmatig aan op beide te verlijmen delen, vooral aan de randen. Gebruik een lijmkam of een kortharige kwast voor een nauwkeurige toepassing. Laat de lijm 5 à 10 minuten verdampen tot hij handdroog aanvoelt. De open tijd onder normale omstandigheden is ongeveer 1 uur. Druk beide delen stevig samen en zorg ervoor dat er geen correctie meer mogelijk is. De kwaliteit van de verlijming wordt bepaald door de kracht van de uitgeoefende druk. Sluit de tube goed af na gebruik om de lijm in optimale conditie te houden. Tips & Tricks Verwijder natte lijmvlekken met een doek gedrenkt in wasbenzine. Test vooraf om te controleren of de ondergrond niet wordt aangetast. Met Pattex Special Leder ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare lijmoplossing voor al je leder- en kunstlederprojecten. Maak vandaag nog je creaties stevig en duurzaam met deze hoogwaardige lijm.

  • Ean/ISBN: 4015000417303
  • Review:
€6.99 bij bol.com